Armada Store Championship 2017 – Fantasia & Starfighters


Evenemangsdetaljer


Starfighters och Fantasia Uppsala bjuder in till Store Championship 2017 för Armada. Vi återkommer till Almtunaskolans matsal  Studiefrämjandet i Uppsala för en rymdbatalj den 19:e augusti. Turneringen sker på Relaxed Tier och basic Structure enligt senaste turordningsreglerna och vi välkomnar spelare på alla erfarenhetsnivåer att komma för att lära sig spelet i en vänlig om än lätt tävlingsinriktad miljö. Flottor upp till 400 poäng är tillåtna enligt standardformatet.

TO kommer att delta omm det är ojämnt antal spelare. Vi säkrar oss således mot byes och alla kommer att få spela alla rundor. Senaste FAQ gäller givetvis.

OBS! Med hänsyn till nötallergiker är nötter strikt förbjudna att medta in i lokalen!Vi kan inte erbjuda tillagningsmöjligheter, men mat får förtäras i lokalen och glöm inte vatten!

Avgiften för turneringen kommer vara 100 kr och betalas på plats kontant, eller med Swish. Anmälan är nu öppen och sker på denna sida: Anmälan

Anmälan skall ha skett senast den 16:e augusti. En flottlista om max 400 poäng skall ha skickats till oss senast den 17:e augusti. Detta för att vi skall hinna kontrollera listans laglighet. Lista skickas från denna sida: Listinlämning

Schema
09:30 Registrering och set-up.
10.00 Match 1
12.30 Lunch
13.30 Match 2
16.00 Paus
16.30 Match 3
19.00 Prisutdelning
19:15 Slut

Priserna är som följer:
Topp 32 – Ett kort för GR-75 Medium Transports med alternativt motiv.
Topp 8 – Fem evade defense tokens i akryl.
Topp 4 – En dubbelsidig range ruler i akryl.
Topp 2 – En token för att markera assault objective.
Vinnare – En plakett med motivet från årets Store Championship för att kunna skryta med segern och en bye som kan användas i ett Armada regionsmästerskap 2017, eller 2018!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *