Evenemangsdetaljer


Ett år har gått sedan de märkliga händelserna i byn Korpmon och livet på platsen har återgått till ett nytt slags normalläge. På grund av tronföljdskriget i landet Serrigond har resvägarna åter igen förändrats och Korpmons värdshus är nu ett mer vältrafikerat ställe än tidigare.

Tronföljdskriget, ja. Det rasar vidare och har under det senaste halvåret trappats upp ännu mer. Det är inte bara adeln som slåss om makten utan vanligt folk känner av kriget allt mer. Hur länge till klarar man sig utan att faktiskt välja sida i konflikten?

Samtidigt som världsliga bekymmer upptar människornas vardag så har andra krafter varit i rörelse under det gångna året. De märkliga ljusfenomenen på himlen som av vissa skådats redan för två år sedan har blivit allt vanligare att se om kvällarna. Nyligen var det en ljusexplosion som fick natthimlen att lysa lika klart som på dagen för att sedan bli som vanligt igen. Men de ickemänskliga varelserna och de som är mer kunniga i magi känner att någonting har förändrats, gränsen mellan andevärlden och den fysiska världen knakar och bänds och någonting är inte som det en gång var.

Brännglas är ett medeltidsinspirerat fantasylajv på en järnåldersgård i Örnsköldsvik. Välkommen med anmälan!

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x