Game of Thrones Megagame: Everybody Dies!


Evenemangsdetaljer


Vi presenterar höstens Megagame, byggt på Game of Thrones: “Everybody dies”
Boka in lördagen den 23 November i era kalendrar.

Biljetter?
Finns att köpa här: https://invajo.com/l/DRrkiJC41H.
Pris 300kr/biljett
Facebook: https://www.facebook.com/events/471600733386647/

Megagame?
Man behöver inte ha spelat ett Megagame förut för att kunna vara med här (kommer vara många som inte har spelat det förut).
Extremt kortfattat handlar ett Megagame om att ett stort antal spelare via brädspelsmoment, rollspelsmoment och massor av social interaktion försöker få sin karaktär/lag att uppnå sina mål!

I detta fall är tronen i Westeros ett hägrande mål för många! Det blir diplomati, pakter, sammansvärjningar, drakar och en hel del ond bråd död! Allt beroende på vad ni spelare tar er för!

Lite info om storyn;
Många av er är bekanta med tv-serien och de böcker som ligger till grund för detta. Men vi tyckte att den delen av Westeros var rätt mesig, så vi tar er några hundra år tillbaka, närmare bestämt till år 128 AC (efter Aegons erövring av Westeros).

På tronen sitter kung Viserys Targaryen och han har gått emot successionsordningen och utnämnt sin dotter Rhaenyra till arvtagerska. Lagarna säger dock att endast män får ärva tronen vilket hans son Aegon givetvis är ivrig med att påpeka.

Om Viserys på något märkligt sätt skulle dö (hmm) så står Westeros till randen av ett inbördeskrig! På ena sidan The Blacks som stödjer Rhaenyra och The Green som stödjer Aegon! På denna tid frodades dessutom drakarna i Westeros och det finns erkända drakryttare på båda sidor. Och ryktet säger att det även finns fler som gör anspråk på tronen! Nåväl. Med lite smidig diplomati borde detta lilla dilemma bli en tämligen okomplicerad historia…….

Valar Morghulis!

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x