Lords of War II – Painting Awards


Evenemangsdetaljer


Endagsturnering i Warhammer 40.000, vi sparkar ut 7th edition med pompa och ståt!

Parallellt med turneringen kommer det även finnas en målartävling (se bild)

För att uppmuntra och främja hobbyn i Malmö/Lund-trakten så arrangerar Scattered Dice Gaming både turnering och målartävling! Det finns tre kategorier att ställa upp i, med pokaler och fina priser att vinna. Allt bedöms av en extern, välmeriterad, domare.

Masterclass: Är för dig som har tävlat förr, målar på commission eller driver en professionell målarstudio/sida. 20kr/bidrag och deltagare.

Layman: Är för dig som gillar att måla och spela men inte är så van vid målartävlingar i stort. Den här kategorin är perfekt för dig som vill testa dina färdigheter och få feedback på hur du kan utvecklas. 20kr/bidrag och deltagare.

Youngblood: Är en gammal kategori som saknats sedan länge, här får alla nykomlingar i hobbyn en chans att tävla under lika förutsättningar. Du är max 18 år gammal och alla bidrag är gratis.

Så missa in chansen att delta, synas och utvecklas! Om ni inte gillar att måla utan hellre bara tittar på alla awesome figurer så kom gärna förbi och kolla åtminstone, det finns ingen entrékostnad och det kommer vara värt det!

 

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *