MUTANT: Lajvkampanj i gruvan Kuserud del 1


Evenemangsdetaljer


Välkommen till våra nya Mutantlajv!

19:e-21:a Augusti 2022, och därefter årligen i Augusti, under fyra år framåt!

Svik dina vänner för en halva etanolbränsle, dyk eller klättra efter försvunna skatter, koka plundrade konserver över en långsam eld, blås en lantis, slåss med konkurrerande skrotplundrare, samla fragment från De Gamles tid och bemästra fantastiska manicker, sov middag i en uråldrig ruin medan regnet smattrar mot taket. Ta en fisjummen öl medan du belåtet betraktar solen gå ner över den Förbjudna Zonen.

Det och mycket annat kan du hitta på under våra genomtänkta äventyrslajv för nya och gamla zonfarare av alla de slag. Denna gång färdas vi djupt in i post- postapokalypsen, till Gryningstiden då det ursprungliga Mutant och Undergångens Arvtagare utspelar sig.

Mutantlajv 1, ”Kampen om Kuserud” handlar om skrotfebern som bryter ut när en hitills okänd ruin, full av dyrbart skrot upptäcks i utkanten av Pyrisamfundet, på randen till den förbjudna Uddezonen. Det handlar om att roffa åt sig de bästa skrotfyndigheterna, i dödlig konkurrens med andra lycksökare och i kamp med den förbjudna zonens kvardröjande hot.

Vi följer Kuseruds öde, från laglös skrotgrävande utpost till en blomstrande bosättning full av liv och gemyt, men också intriger, mysterier och maktkupper.

Läs mer och anmäl dig på www.mutantzone.com!

Arrangeras av Mutantzone (gruppen bakom 2020 års “Mutant: The Last Ark”) och NextHuman AB (Futuredrome, Borderland), i den förfallna kiselgruvan Kuserud i Dalsland (20 min från Trollhättan / Vänersborg).

Åldersgräns 18, eller 15 i en äldre kompis / förälders sällskap
Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x