Prolog 2017


Evenemangsdetaljer


Prolog är ett svenskt lajvkonvent med fokus på att främja och utveckla lajvandet i Sverige. Prolog är också en mötesplats för Sveriges lajvare. En plats där man provar nya saker och utbyter erfarenheter med varandra.

Nästa konvent är Prolog 2017 som går av stapeln den 3-5 mars.

Tillsammans fyller vi helgen med lajv, workshops, utvecklingsforum, filmvisningar, presentationer av årets kommande lajv och massor av annat.

DATUM: 3-5 mars. Prolog startar på fredagen kl. 14:00 och avslutas på söndagen ca 16:30.
VAR: Culturen, Västerås.

Några citat från förra årets deltagare:

“Jag har fått ny inspiration till hantverk och nya idéer till kommande lajv.”

“Prolog är ett sådant otroligt fantastiskt samspel av engagemang, pepp, och kärlek för varandra. Själva ryggraden för lajvare – som är vana vid att hjälpa alla runt sig för att de ska ha det så kul, skönt, mysigt, eller uppspelt som möjligt – finns just här. Här möts vi, bakom kulisserna till vardagen vi någon gång måste återvända till, i vårt lilla paradis. Här är sagorna, här är drömmarna, och här är vi.”

“Jag vågar bjuda mer på mig själv utan att vara rädd för att göra bort mig! Jag har växt som person.”

“Prolog har inspirerat mig (som vanligen håller mig utanför rampljuset) till att vilja arrangera någonting i framtiden. Att få träffa så många människor och gå på programpunkter med så skilda sätt att arbeta med och se på lajv ger inspiration.”

Kom och skriv prologen för lajvåret 2017!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *