Wexio Spelkonvent 2016


Evenemangsdetaljer


Wexio Spelkonvent är ett spelkonvent i Växjö för alla som är intresserade av roll-, kort-, figur- och brädspel. Hit kommer du för att spela spel och umgås under några dagar i juli.
Konventet arrangeras av Föreningen Wexio Spelkonvent och riktar sig mot såväl nybörjare inom spelhobbyn som gamla spelrävar. Vi försöker vara ett trevligt konvent som du gärna vill återkomma till. Därför har vi t.ex. fri frukt för betalande deltagare. Ju fler det är som kommer och deltar i allt det roliga, desto mer skojiga grejer kan vi göra. Vi strävar efter att alla våra inkomster på ett eller annat sätt alltid skall gå tillbaka till spelhobbyn och dess utövare.

För info om konventet, arrangemang och dylikt kan man besöka vår hemsida (http://www.wexiospelkonvent.se/), vår facebooksida (https://www.facebook.com/ForeningenWexioSpelkonvent) och arrangemangets facebooksida (https://www.facebook.com/events/1677870755797613/).

Vill man föranmäla sig, eller tänkt arrangera något under konventet, registrerar man sig på http://wexiospelkonvent.se/foranmalan/

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x