Lös mysterier i Arkham Horror The Card Game

Arkham Horror The Card Game
Läsarbetyg1 Rösta
98
93

Vi öppnar det omåttligt populära “Arkham Horror The Card Game” från Fantasy Flight Game och tittar sedvanligt igenom spelkonceptet.

Det här Lovecraftinspirerade skräckspelet har ett par år på nacken men fortsätter växa i form av expansioner och nya lekar. Och det kanske är just det som för det här konceptet att snurra på. Själv är jag inte speciellt bra på att bygga upp karaktärer via kortlekar men som tur är finns det sidor som https://arkhamdb.com/ där spelare lägger upp sina egna favoritlekar för olika karaktärer. Här finns tusentals färdiga lekar för solospel, försvarsfokus och annat som kan ge dig uppslag till hur du kan forma din sammansättning.

Arkham Horror The card game känns som en hybrid mellan kortspel och rollspel där spelarna behöver samarbeta, upptäcka nya platser och bekämpa det kosmiska hotet tillsammans. Spelet är fantastiskt illustrerat i viktoriansk stil av många duktiga konstnärer och korten i spelet innehåller ofta en liten välskriven skräckberättelse som tillför handlingen spänning och för plotten framåt.

Tänd ljusen, håll någon i handen och starta motorn på er Lafayette-134 och res in i Arkham City.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x