Arkham Horror - Mothers Embrace
Arkham Horror - Mothers Embrace

Vi provspelar Arkham Horror – Mothers Embrace på Steam

Jag Niklas provspelar det första digitala Arkham Horror-spelet på Steam. Publiken hade skyhöga förväntningar men recensionerna sved som brännsår. Hur är spelet egentligen? Jag spelar introt och första striden för att försöka få en känsla för om jag gillar det eller inte.

Det här spelet ska ju bygga på Arkham Horror The card game tänker jag spontant , men det gör det inte. Jag kanske tänker helt fel, det var kanske bara en önskedröm. Arkham Horror The card game är ett underbart spel om man gillar Lovecraft, så därför tänker jag att jag vill ha korten på bordet här också! Men får jag det…?

Skriv gärna i kommentaren vad du tyckte om spelet.

Prenumerera
Meddelande om
guest

1 Kommentar
Äldsta
Nyaste Högst rankade
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
Daniel Roos

Det här var ju teasat som Mansions of Madness: Mother’s Embrace tidigare och blev senare rebrandat till Arkham Horror av någon underlig anledning. Kanske för att det är ett mer känt och starkare varumärke, men det är onekligen mer logiskt som Mansions of Madness, då det känns precis som deras scenarion i det brädspelet. Inte alls som Arkham Horror-brädspelet dock.
https://www.youtube.com/watch?v=q574rk9nAbE

1
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x