Nya äventyr i Bråkköping

Förra året så skrev vi på Spelkult om barnlajvet Bråkköping.Nu kan vi berätta att det även blir ett lajv i år.

Årets lajv heter Bråkköping – Mörka gränder och är ett lajv som är på barnens villkor och ger dem möjlighet att ha sina egna roller. Vuxna är även de välkomna såklart, men fokus kommer inte ligga på dem. Det utspelar sig i samma värld som Äventyrsdagar, vilket är endagarslajv som sker varje månad i Göteborgstrakten.

Årets lajv arrangeras den 14-16 Augusti i lajvbyn Berghem utanför Skillingaryd. Det kommer att utspela sig kring Banketten i Bråkköping, då folk strömmas till tjuvarnas stad och all typ av nidnignsdådare kommer fram.

Det är den tiden på året nu. Tiden då traktens patrask, lycksökare och nidingsdådare sakta men säkert börjar krypa upp ur sina gömmor. Som feta grottspindlar häver de sig ut ur sina rövarkulor, lönnkrogar och dolda skogsläger. Kisande mot solen och med näsorna i vädret. De känner alla samma berusande doft i luften. Doften av pengar och möjligheter. I vanliga fall skulle dessa karaktärer, samhällets sanna bottenskikt, ligga lågt för att undkomma lag och ordning. Nu nalkas dock Banketten i Bråkköping.

Mer information om lajvet hittar ni i Spelkalender eller genom att kontakta arrangörer via mail brakkoping@inngame.se.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x