Test av Chivalry: Medieval Warfare Ultimate Edition

Följ med Frank aka RedWulfr som fallit för Playstations sommarrea och ger sig på Chivalry: Medieval Warfare Ultimate Edition.

Precis som alla andra spelförsäljningsställen så sänker Playstation priset på ett gäng titlar under sommaren. Eftersom jag sneglat över detta “first-person medieval combat game” ett bra tag, mest för att jag behöver ett snabbspelat slackerspel när ungarna somnat för sent, men också för att jag allmänt är tilltalad av medeltidsspel utan fantasy-element, så slog jag inte bara till med Visakortet och svärdet. Utan jag slog även på inspelningsfunktionen så ni kan se på när jag testar mig fram. Den hårda vägen.

Chivalry3

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x