Evil Dead 2 blir brädspel på Kickstarter

Efter att Evil Dead väckts till liv med tv-serien Ash vs Evil Dead, så kommer här även ett brädspel vid namn Evil Dead 2: The Official Board Game.

2-6 spelare skall i spelet samarbeta under 60-90 minuter för att överleva. En förbeställning kostar närmare $99 inklusive frakt till Sverige, även om exakt fraktpris ännu inte är bestämt. Beräknad leverans i november.

Lägg dock märke till att de ännu inte löst “EU-vänlig” frakt och att det därför kan tillkomma tull och moms på priset. “We are currently looking at options for implementing EU and Australia friendly shipping, so stay tuned for details!”

Brädspelet produceras av, i brädspelssammanhang, föga kända Space Goat Productions, av en okänd designer och de har ännu varken presenterat gameplay-filmer eller regelbok. Därför uppmuntrar vi lite försiktighet, såvida ni inte är totalförälskade i Evil Dead-genren. Skaparna har dock lovat att berätta mer om själva spelet under Kickstarterkampanjens gång. Varför de inte gjort så från början är ett mysterium.
2f4cc87166d8a3ae60ed1a56be441314_original

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x