Harry Potter Stupefy! – sten-sax-påse-magi för mindre barn

Läsarbetyg0 Betygsätt
3

Harry Potter: Stupefy! är ett enkelt och snabblärt spel där du som spelare ska försöka att kasta en trollformel över dina motståndare.

Antingen försvarar de sig eller så lyckas du eller så kanske du rent av väljer att inte lyckas för du kan inte tillräckligt än som den unga elev du ändå är på Hogwarts. Kan spelas på 4-8 personer. Det finns en rätt enkel mekanik för att väga upp att en del behöver spela i par. De blir tvillingtrollissar. Det fungerar väldigt bra.

Spelet säger sig vara från 8 år men du kan garanterat lära en 6-åring spela detta spel också. Som familjespel är det faktiskt rätt bra. De där gångerna jag inte ville engagera mig för mycket men barnen ville spela så är detta perfekt. För ett gäng 7-9-åringar kan det nog vara riktigt roligt. Som spel för en kväll med mina vänner finner jag det föga troligt jag skulle ens snegla på detta. Allt för likt en avancerad sten-sax-påse-idé. Sen med lite lagom orättvist väljande av olika poängkort på det.

Spelet är snyggt producerat. Gedigna material, mycket fina tryck och bilderna är lockande. En extra eloge för att alla trollstavarna är olika. Så behöver du alla saker som det står Harry Potter på så är detta ännu ett måste. Även om du har barn som gillar att svinga pinnar mot varandra i en ofarlig fight. Men annars så är detta ett spel jag tror kommer hamna i mången hylla efter ett par spel.

Harry Potter: Stupefy!
Läsarbetyg0 Betygsätt
Positivt
Snyggt
Lättlärt
Negativt
Enformigt
Ingen egentlig koppling till Harry potter mer än att du håller i en stav.
3
Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x