Kalsongmannen går lös i Shattles pre alpha gameplay

Redaktionen kunde så klart inte vänta till nästa år för att uppleva det kommande svenska battle royale-spelet Shattle, som vi skrev om i söndags.

Frank och Daniel hoppade in tillsammans med några av spelets utvecklare för dö om och om igen. Det började stundtals påminna om en ny Pigeon-simulator där vi båda flög runt i våra fågel-avatarer mellan rundorna. Utvecklarna kallade mig för den galna kalsongmannen, då jag ofta inte ens hann hitta kläder innan jag strök med.

Det fanns så klart gott om glitchar, quality of life-problem, saknade animationer, ljud och modeller, som man kan förutsätta under en pre-alpha, men med tanke på hur kort tid de utvecklat spelet, så var det ändå förvånansvärt fritt från rent spelbrytande buggar.

Hör våra tankar om spelet från gårdagens livesändning. När vi äntligen hittat knappen för spelets inbyggda voice chatt, så var det befriande att så snabbt kunna få svar på frågor. Går man in på utvecklarnas Discord så märker man hur aktiva de är med att snappa upp feedback från spelarna, så vi tvivlar inte på att det kan utvecklas till något bra längre fram.

Både jag och Frank hade lätt att se spelets potential och inte minst stämning från svenskt 70-tal, så vi kommer garanterat återkomma till spelet när det hunnit mogna lite mer.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x