League of Dungeoneers gör succé på Kickstarter

Svenska, eller ska jag säga Norrländska, League of Dungeoneers, som vi på Spelkult skrivit om tidigare, gör nu succé på Kickstarter.

Man nådde målet på 260 000 kronor på under en timme och har nyss passerat tio gånger startmålet, med just under två veckor kvar på Kickstarter:n så passeras det “stretch goals” på löpande band.

Då undertecknad är boende i den fjärran nord, så är det extra kul när det går bra för lokala förmågor, även om vi i Norrbotten knappt erkänner att Västerbotten är en del av Norrland. Jag tog kontakt med Michael Lundstedt för att få höra hans reaktioner på framgången:

“Helt galet. Jag trodde uppriktigt att jag skulle ha svårt att nå målet på ca 260.000. Fortsätter det i samma takt så kommer den siffran 10-faldigas. Har en kompis som jag hängt med ända från dagis som är lika nördig för detaljer som jag som uttryckte det på ett bra sätt: Det finns fler som oss där ute”

– Michael Lundstedt

Den uppmärksamme noterar att det citatet inte åldrades bra, då tio-gångers-gränsen redan passerats, när jag skriver detta så är summan 2 712 585 kronor vilket garanterat kommer öka innan jag ens når spara-knappen i editorn.

Och nu har vi nått 2 718 210 kronor, ska bli spännande och se var det landar till slut.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x