Marvel Champions
Marvel Champions

Marvel Champions för nybörjare | Första spelomgången

Genomspelning av det första scenariot i Marvel Champions.

I Core Set rekommenderas att först spela Spiderman vs Rhino på standardnivån och det är precis det jag gör i den här filmen. Jag förklarar även lite av regler och grundkoncept under spelets gång. Den är kanske inte en slump att man rekommenderar denna kombination av hjälte och skurk i reglerna. Spiderman är en stark och stabil hjälte i sitt grundutförande och Rhino en ganska straight forward skurk, enkel att förstå sig på. Här i videon får du följa med på en av mina första genomspelningar. Om någon undrar varför jag spelar på Lego är det för att min belysning skapar starka reflektioner från belysningen och jag behöver ha korten vinklade. Mitt motto är “Går det att bygga med Lego, bygg det med Lego”

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x