Mutantexpansion på Indiegogo

Efter en lyckad crowdfunding för nya Mutant: År Noll på FundedByMe, har Fria Ligan hoppat vidare till Indiegogo-plattformen för sitt nästa projekt Mutant: Genlab Alfa.

Mutant: År noll nådde ofattbara 1780% av sitt ursprungsmål och Genlab Alfa har i skrivande stund redan nått 276% på bara fem dagar.

Du är ett djur, och du lever i ett paradis. Ditt hem är en vidsträckt dal, omgiven av berg så höga att topparna täcks av snö året om. I dalen finns vilda hedar, frodiga skogar fulla av villebråd och iskalla bäckar där fiskarna leker. Och du är aldrig ensam – din klan är aldrig långt borta. Den är din trygghet, ditt hem.

Men paradiset är ett fängelse. Höga stängsel som surrar av dödlig energi blockerar alla vägar ut. Alla försök att riva stängslen eller klättra över dem straffas hårt av Betraktarna. Era fångvaktare. Ni har aldrig mött dem, aldrig sett dem. Bara hört deras metalliska röster, sett era klanfränder dödas av deras svävande mardrömsmaskiner. Utsatts för deras groteska experiment.

Trots att ni aldrig smakat friheten brinner har drömmen om att ströva fritt vaknat i er. Ni är inte skapade för att leva så här. Ni vet det. Ni känner det, med varenda fiber i era kroppar. En dag ska ni bli fria.

Detta är den första stora expansionen till Mutant: År Noll, Fria Ligans nya och succélanserade version av det klassiska svenska rollspelet om Skandinavien efter Katastrofen. Men Mutant: Genlab Alfa är inget ynka supplement – det står på egna ben och kan spelas som ett helt eget rollspel!

Mutant: Genlab Alfa handlar om de muterade djuren, och introducerar dem i Mutants gryningsvärld. Spelet innehåller, bland mycket annat:

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x