Ny spelmässa i Göteborg

I december är det premiär för en ny spelmässa i Göteborg vid namn Gothenburg Games.

Mässan är ett samarbete mellan Sverok och Svenska Mässan och är tänkt att bli ett årligt återkommande event för e-sport och dataspel i stort. De kommer även sända finalen i Sveroks stora satsning den Svenska e-sportcupen live på TV4 den 14 december.

Även om fokus verkar ligga på digitala spel, så söker söker Sverok aktiva spelföreningar för andra kulturyttringar, som lajv, brädspel och figurspel, för att visa upp ett bredare utbud av spelengagemang.

Maila en intresseanmälan till info@gothenburggames.se senast 10/6 så kommer Gothenburg Games att höra av sig till er. Intresseanmälan ska innehålla: Föreningens namn, länk till sajt/facebooksida, kontaktperson(er), var ni finns, verksamhetens inriktning, vad ni skulle vilja göra på Gothenburg Games och er erfarenhet av att göra publika evenemang.
Det viktiga är att ni brinner för spel och gaming.

Pressrelease

Gothenburg Games samlar e-sportbranschen på Svenska Mässan i december

Dataspel har blivit en livsstil och nu får Göteborg sitt första stora återkommande spelevenemang. Gothenburg Games arrangeras den 13-15 december i år och blir en samlingsplats för gamers och spelintresserade. Ett samarbete mellan Svenska Mässan och Sverok tar nu den kraftigt växande e-sporten till Göteborg på allvar.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x