E-sportshandbok för föräldrar snart ute!

Respect All Compete, Sverok:s projekt syftat till att skapa en mer välkomnande och trygg kultur inom spelvärlden i stort och e-sporten i synnerhet släpper snart sin nya handbok för föräldrar till ungdomar som e-sportar och spelar onlinespel.

På sin Facebooksida skriver de:

Nu har vi tillsammans med Studiefrämjandet tagit fram en ny bok riktad till föräldrar med ungdomar och barn som spelar onlinespel och e-sport. Det är en bok vi tagit fram för att vi tror att föräldrars engagemang är en essentiell del för att kunna skapa en bättre miljö för unga spelare online. Boken tar avstamp från vår tidigare lansering, Svensk e-sports Code of Conduct.

“Föräldrar och E-sport” är ett utbildningsmaterial som vill ge föräldrar ökad kunskap om e-sport och förståelse för dess grundläggande principer. Dessutom finns konkreta tips för hur föräldrar kan stötta sina barn och förslag på hur läsaren kan fördjupa sig ytterligare.

13920301_1006344399482591_134942963494340195_oSpelkult uppmuntrar som vanligt alla föräldrar att ta del av sina barns spelhobby precis som om det vore vilket annat intresse som helst.

För alla e-sportföräldrar därute som vill läsa i pappersformat rekommenderar vi att boka in den 16:e augusti i almanackorna och lägg en tidig beställning genom projektets hemsida, för tidigare skrifter projektet har givit ut har gått åt som smör i solsken.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x