Pokémon Battle Academy – vi kikar på brädspelsversionen

Jag och mina barn bara älskar Pokémon Go. Jag för motionen och spelet, i den ordningen, och mina barn endast det sistnämnda.

Det är svårt att få in dem på att gilla brädspel generellt men när Pokemon Battle Academy släpptes var jag tvungen att göra ännu ett försök.

Battle Academy är egentligen precis samma spel som det befintliga kortspelet, bara att det är paketerat med en översiktlig spelplan att placera korten på. Plus att det kommer med balanserade och demokratiska kortlekare där man inte vinner för att man hade mest pengar att köpa kort för. Det känns som en ganska bra och smidig balans mellan bräd- och kortspel för hela familjen. Vi öppnar lådan och ser vad som finns inuti

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x