I The Inpatient blir du inlåst på Blackwood Pines vårdhem för minnesförlust där du åker tillbaka i tiden mellan vad som är verklighet eller vad som är drömmar. Dina beslut kan få stora konsekvenser och det du säger påverkar handlingen. Steg för steg pusslar du ihop vad som har hänt och vem man kan lita på. Det gäller alltså att vara väldig försiktig, för man vet aldrig vad man möter runt hörnet…

Skaparna Supermassive Games har gjort bland annat The Dark Pictures Anthology: Man of Medan och om man jämför Hidden Agenda spelet med detta så är det två olika spel.

Spelet är gjort med 18 årsgräns och utifrån det tycker jag inte riktigt det fyller sin funktion som skräckspel, men The Inpatient är ett spel där Playstation VR och Playstation Camera krävs. Musiken i spelet passar bra till den psykologisk skräck som i The Inpatient gestaltar. De har lyckats bra med framställa ett skräckspel som utspelar sig på 50-talet.
VR-funktionen och 3d-ljudet gör dock upplevelsen rolig och man bli skrämd och tror att det är någon i rummet. Därför blev jag mycket överraskad hur bra spelet var.

Spelets baksida är att jag upplever styrningen något dålig och jag blev knappt rädd i drömmarna och är spelet är något för enkelt. Men det är en smaksak. Du som tycker om skräck och spänning och nervkittlande situationer då  är det här det perfekta spelet för dig!

The Inpatient
the Inpatient
60
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
bästa med spelet
roligt spel
bra grafik
musiken passade in
dåliga är
för lätt
man tröttnar på det
60
Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x