The Walking Dead – 400 Days releasedatum

The Walking Dead var ett spel som slog mig med häpnad. Jag som sällan gråter över något grät som ett litet barn. Så glad blev jag över att få höra att en mellanepisod släpps redan denna vecka. Släppdatumen kommer här under. Men jag vet åtminstone vad jag kommer göra på onsdag och efter det kan ni vänta er en recension.

Jag tänker inte skriva något om vad spelet handlar om, eftersom jag själv inte vill veta. Men ni kan säkert hitta mer info själva på Telltales blogg eller på spelets hemsida.

  • Tuesday, July 2nd – PlayStation Network (North America)
  • Wednesday, July 3rd – PC/Mac (Steam, Telltale Games Store)
  • Friday, July 5th – Xbox Live (Worldwide)
  • Wednesday, July 10th – PlayStation Network (Europe)
  • Thursday, July 11th – iOS (Worldwide)

 

 

 

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x