Årets första Farmartrailer är här!

Den första Gameplay-trailern för Farming Simulator 17 har kommit!

GIANTS Software som står bakom jordbrukarserien återvänder med Farming Simulator 17, en riktig farmar-simulator med djuplodat förvaltningsläge, men också en lättillgänglig sandlåda, med två stora kartor och över 200 fordon av minst 70 olika märken. Till detta en hel del övrig utrustning för att använda och leka med. Du tar på dig rollen som en modern bonde med hundratals tunnland jordbruksmark. Med tillgång till världens senaste utrustning och fordon kan du välja mellan en uppsjö av olika grödor och boskap att ta upp i en stor öppen värld.

Dagens trailer, from Seed to Harvest ger dig möjlighet att upptäcka grunderna i jordbruket med ex solrosor en ny gröda och med hjälp av branchens senaste fordon och utrustning. För första gången i Farming Simulator finns märken som AGCO Challenger, Fendt, Valtra och Massey Ferguson med!

Nytt är även att användarskapade moddar nu finns tillgängliga för både konsol- och PC-användare. Du kan även låta dina vänner besöka och hjälpa dig med din gård över nätet, multiplayer upp till 6 samtidiga jordbrukare för konsoler, och 16 för PC.

Farming Simulator 17 kommer att finnas tillgänglig den 25 oktober på PS4, Xbox One och PC.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x