Shadowkeep – första raidhelgen är igång

Destiny 2 – Shadowkeep. Månen är tillbaka

I veckan släppte Bungie den nya DLC:n Shadowkeep till Destiny 2.

Den var efterlängtad, då de inbitna spelarna sedan länge hade jagat hem sin favoritrustning och lyckats landa sina favoritrolls på sina favoritvapen. Releasedagen blev en smärre katastrof då servrarna var allt annat än förberedda och Bungie inom kort fick stänga dem för att få ordning. Men sedan dag två har spelet rullat på hyggligt och vi har fått bekanta oss med det nya innehållet.

För att kort sammanfatta kan man säga att det är ett kärt återseende ala 1969, då månen är tillbaka som ny pang-pang-sandlåda. Utan att spoila för mycket är det en uppenbar homage till det första spelet och ni som varit med från början får många kära återseenden i form av både fiender och vänner.
I helgen släpptes den nya raiden Garden of Salvation, där Vex står för motståndet på sin födelseplats Black Garden. Efter långa sex timmar och tretton minuter hade första gruppen (@Ascend_Destiny) klarat raiden, ynka två och en halv minut före gruppen som kom tvåa.

Att Destinyraiderna är populära framgår på Twitch som igår hade över 300 000 Shadowkeepstreamare. Vill ni kika på trailern till raiden så hittar ni det nedan. Dela gärna med er av era intryck av både Shadowkeep och Destiny 2 i sin helhet, och lycka till med raiden! Jag ska panga vidare för att kunna leverera en matig recension framöver.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x