Destiny 2 blir gratis i höst

Bungies omåttligt populära Destiny 2 blir gratis i september då de släpper en ny utgåva som heter Destiny 2; New Light.

New Light kommer att vara en introduktion till Destinyserien där du, om du fastnar, kan köpa alla expansioner inklusive den helt nya expansionen Shadowkeep, som släpps samtidigt. Flera av de roliga spelformerna ingår i gratisversionen så att du kan få med dina icke invigda vänner på en Strike, Crucible eller Gambit.

Bungie ligger definitivt inte på latsidan i år. Skilsmässan från Activision har gett dem luft under vingarna och ny energi till att fylla sin “Att-göra” lista till bredden. De tar dessutom avsked från Activision-Blizzards platform i September och flyttar till Steam.

Förutom nysläppen av New Light och Shadowkeep kommer Destiny 2 att släppas med nya Google Stadiakontrollen i november. De introducerar också en cross-save funktion som gör det möjligt att spela och spara sina karaktärer, vapen och framsteg på vilken platform som helst, vilket inte är möjligt idag. Observera att det inte är “cross-play” som annonserats där man spelar ihop plattformsoberoende. Det ser tyvärr fortfarande ut som om att man inte kommer att kunna blanda plattformar.
Förutom alla Destinynyheter så har Bungie lovat släppa Halo Chief collection till PC under hösten.

Jag ser fram emot en spännande spelhöst!

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x