E3 Dag 2 = Framtiden hälsar på!

Andra dagen in brukar vara den mest matiga och så även i år. Vi fortsätter rapporteringen från årets E3 i sammanfattning för dig som inte själv orkar bänka dig i flera dagar.


Efter att 24 Entertainment visat sin kommande titel Naraka Bladepoint var Xbox och Bethesda först ut av jättarna. Dessa giganter hade i år slagit ihop sina påsar i en mustig 1,5h showcase där över 30 titlar presenterades och de senare hade nog försvunnit i denna armada av titlar om de inte hade haft Starfield att visada upp, det första nya universumet från Bethesda på 25 år!!!

Några höjdpunkter värda att nämnda.

  • En ny trailer för Halo Infinite med fokus på dess multiplayerläge. 
  • Sea of Thieves’ nya uppdatering – A Pirate’s Life – som frontas av Captain Jack Sparrow från the Pirates of the Caribbean-filmerna.
  • Microsoft Flight Simulator har teamat upp med Paramount Studios kring Top Gun: Maverick.

I övrigt kan man sammanfatta att X-box gamepass steppar upp rejält med en hel del exklusiva titlar och först nu känns det som att Playstation bör känna lite flås i nacken på den fronten.

SQUARE ENIX gick ut något lugnare och förhåll sig djuplodande i sina Marvel-titlar. Massor av gameplay bjöds ur Guardians of the Galaxy och vi fick en liten inblick i Black Panther från Marvel’s Avengers. Slutligen även en del mustigt gällande Life is Strange Remastered Collection.

Warner Bros. Games stoltserade med sin Back 4 Blood trailer. 

PC GAMING SHOW var som vanligt så matad att det är omöjligt att återge den rättvist. Kolla för all del gärna igenom den själv, i vilken hastighet du vill, eller nöj dig med en handfull titlar som jag tyckte stack ut nedanför. På så sätt slipper du bli matad upp till halsen med showens huvudsponsor Mech Warrior som fick kräks-mycket utrymme. Seriöst, det stod mig upp i halsen.
Vill man se alla trailers så listar PCGAMER dem här.

Dying Ligt 2 lyckades under kvällen visa både gameplay-trailer och de nedan.

Dying Light 2 följdes upp med en Q&A på Future Games show senare på natten.

Och även om detta urval inte gör närmare 40 presentationer rättvisa så vil ljag ändå nämna att ryska efter-katastrofenspel stack ut något. Dels med Chernoblyite (som återkommer med gameplayvideo i Futuregames nedan), men framförallt genom Pioner som du kan se här!

FUTURE GAMES SHOW, som presenteras av GamesRadar var inte så pjåkig den heller. En myriad av titlar, med hög som låg kvalitet presenterades. Se den i sin helhet här eller nöj dig med några axplock nedan av sådant som fastnade på min näthinna.

Över lag var det en mer givande E3-söndag än jag hade förväntat mig i Coronas kölvatten. I kväll fortsätter festen på E3Expo med nedanstående schema.

Monday, June 14

17:00Broadcast Pre-Show
18:00Verizon
18:45Intellivision
19:15Take-Two Interactive Panel
20:10Mythical Games
21:00Indie Showcase
21:30Freedom Games
22:00VENN’s Origin Stories with Hector Rodriguez
23:30Capcom
24:00Razer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x