Intryck från E3: Playstations VR, Days Gone och andra halvnyheter.

Tittar man som helhet på årets kalas så är det uppföljare på uppföljare som presenteras och de få titlar som är stand-alone påminner mycket om saker som gjorts förr, men även om det snarast var hårdvara som fångade mitt intresse detta år så fanns det en och annan godbit som tåldes att föra fram i ljuset. 

Av de olika presskonferenserna var det PlayStation:s som gav mig mest, men det var nog snarast för att de satte datum på sin VR-satsning och spillde lite info om några spel. Det känns som en helhjärtad VR-satsning som för första gången har möjlighet att göra avtryck på vanligt folk med normala plånböcker. Jag hoppas innerligt.

 

Efter att ha sett Days Gone:s annonserings-trailer trodde jag inte att det skulle vara något annat än en snubbig kopia av mitt favoritepos The Last of Us.

Detta är en upplevelse jag inte vill besudla, men snart snurrade dock nedanstående gameplayvideo förbi i streamen och trots min utmattade inställning till Zombie-genren så var det något som slog en volt inuti. World War Z-sättet som man lyckas fånga i spelet gör verkligen att mitt intresse väcks. Jag blir sugen på att se mer!

 

Med handen på hjärtat, vem vid sina sinnens fulla bruk bryr sig om att man kan spela bakgrundsmusik på sin Xbox?

Det som fångade intresset från Microsofts i övrigt ganska tama presskonferens var bland annat  uppvisningen av den nya Xbox One Slim-modellen. men denna drunknade senare i nyheten i att man ska släppa en helt ny, mycket fläskigare konsol under namnet Project Scorpio inom en snar framtid.

 

I övrigt var det några spel som jag kommer följa med intresse.

Ingen av dem känns dock tillräckligt nyskapande att presentera närmare, möjligen bortsett från Vampyr och Oxygen Not Included som hamnar överst, så jag låter deras trailers tala för sig självt för er som vill läsa på ytan.

 

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x