League of Legends skaparna släpper ett brädspel i samma universum

Tro det eller ej, men det verkar som att Riot Games, skaparna av ett av de troligen mest välkända och omtalade spelet League of Legends, nu är på gång med ett brädspel satt i samma universum.

Tydligen har Shut up and Sit Down vara lite för tidiga med publikationen av denna nyhet och drog strax efter tillbaka artikeln med information och bilder. Enligt dem skulle spelet kännas som en kombination av Robo Rally och Descent.

Även Tom Vasel från Dice Tower har ett flertal gånger de senaste två veckorna pratat om en stor överraskning som skulle dyka upp inom kort, detta från ett företag vi aldrig tidigare skådat på brädspelsmarknaden. I vanlig Tom Vasel anda verkade han även väldigt positiv till titeln och har nämnt ett spel som skulle bli en klar favorit 2016 men som han inte än fick tala om ännu. Kanske var det just denna titel han refererade till.

Från bilderna verkar det handla om ett arena spel där ett flertal karaktär från just League of Legends (framför allt spelets mindre varelser kallade: Yordel) har fått tag i olika robotar, ser riktigt mysigt ut och passande känsla för materialet det är baserat på. Vi ser självklart fram emot att få reda på mer framöver.

Kan även glatt lägga till att Riot Games hemsida har fått en sida för just brädspel (även om den just nu är tom)!

Titeln: Mechs & Minions

mechsminions-1mechsminions-2 mechsminions-3

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x