Museievärlden tittar på spel

Hur många extra hit points ger en rustning? Och hur används skriven historia för att berätta fängslande interaktiva historier?

Det är några av frågorna som ställs när Livrustkammaren tillsammans med Paradox Interactive under samlingsnamnet “Hur designas det förflutna” öppnar för föreläsningar av bland annat Malin Grundberg – Museichef och fil dr i historia, Tobias Bodlund – Scripter/Historical Researcher, Paradox Interactive, Jonas Lindwall – Intendent, Livrustkammaren. Expert på riddare och Gordon Van Dyke – Paradox Interactive. Executive Producer for ”War of the Roses” & ”War of the Vikings”.

Seminariet är gratis för anställda på företag som är deltagare i KulturKraft Stockholm  eller företag som är medlemmar i Spelplan-ASGD (Dataspelsbranschen). Kostnaden, som motsvarar cirka 790 kr (+ moms) betalas med hjälp av stöd från Europeiska Socialfonden ESF (ESF).

I skrivande stund är det bara 10 platser kvar av 40, så det gäller att slänga sig fort på anmälningsknappen. Om inte annat kan vi gotta oss åt att spelen börjar få acceptans i finrummet.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x