Combat Arena blir snabbt tråkigt

Läsarbetyg1 Rösta
45
40

Spelet beskriver sig själv lite som att du är en av 2-4 spelare i höghastighets-gladiator-kampuppsättning någonstans på ett rymdskeppet Rogue Traders, någonstans i framtiden.

Du väljer din mästare bland mänsklighetens största krigare och ska använda deras unika färdigheter, styrkor och strategier för att besegra dina motståndare. Det är övningsmatcher inför de riktiga strider som ska komma i din karaktärs framtid

Combat Arena är ett snabbt spel där olika olika karaktärer slåss mot varandra. Var och en har sina egna unika attacker och vapen. Oavsett vilket du väljer är ditt mål enkelt: var den sista krigaren som står.

Spelet är snabbt och relativt enkelt. Men det blev också relativt statiskt. Speciellt om det bara är två spelare. Då kan omgångarna bli rent utav tråkiga. Inte en höjdare som jag kommer komma tillbaka till många gånger. Då och då vaknar nog lusten upp igen att se om det ändå inte är ett roligt spel, men det är det nog inte då heller, där ute i framtiden.

Combat Arena
Det borde vara snabbare, det borde vara roligare, det borde vara mer spännande. Fast det är lätt, det är enkelt och du får vad de lovar.
Läsarbetyg1 Rösta
45
Snabbt att lära sig
Fina figurer att måla
Enkel spelmekanik
Balanserat
snabbt att tröttna på
Tråkiga banor, bara två
Inte så kul på bara två
Inte så stor variations möjlighet
40
Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x