Bild:Speljuntan

Ur P3 Spels aska föds Speljuntan

Bild: Speljuntan
Spelkult har sedan tidigare rapporterat om att redaktionen för P3 Spel planerade att skapa en egen podd.

I morse släpptes så all information. Den nya podden heter Speljuntan och första avsnitt beräknas komma nästa vecka. Som vi nämnde i förra artikeln fanns det då en hemlig fjärde programledare. På självaste julafton och via rim berättades det att det nygamla tillskottet var Angelica Norgren, känd som P3 Spels programledare under större delen av programmets livstid. Nu består gänget alltså av Angelica, Anton, Elisabeth och Tobias. De har även kvar Jonas Sjöberg som ljudtekniker så att podden ska ha samma höga kvalité och känsla som tidigare.

Speljuntan finansernas genom Patreon och beroende det är även vad som avgör hur många och vilka typer av avsnitt som kommer göras. I skrivande stund blir det två avsnitt i månaden av gött spelsnack och diskussioner. Är lyssnarna tillräckligt givmilda kan det till och med bli nya dokumentärpoddar i framtiden.

En trailer har släppts så det går redan nu att lägga till podden i den podcast-app man använder. Vissa hittar den på en enkel sökning. Andra kan behöva söka med adressen: https://speljuntan.libsyn.com/rss

Nyheter gällande podden och kontakt med programledarna får man lättast via Discord där det redan samlats ett gäng lyssnare för gött häng och fantastisk gemenskap. Vår bästa speltid är nu!

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x