Vi firar avsnitt 10 av Mutant MEGA

Nu har det gått tio avsnitt sedan vi började med vår spontant ihopsatta acutal-playpodd i Mutant År Noll. Upplägget är detsamma, enkel teknik och ganska hårt klippt för att ni som tittar och lyssnar ska slippa en massa dödtid. På tio avsnitt hinner mycket hända, inte bara får spelgruppen bättre dynamik och roligare spel, utan passande nog görs det tvärvändningar som gör att den som är nyfiken, men inte orkar lyssna ikapp, faktiskt kan hoppa på tåget här och ändå hänga med skapligt.

Vi vill tacka alla hängivna följare som peppat oss hitills och samtidigt påminna om att det går att slänga iväg en peppig kommentar, eller kreativ dissning också för den delen. Vi suger åt oss all kritik, för det är som alltid för er skull vi lägger energi på det här!

För er trogna tittare som likt oss börjar få svårt att hålla reda på alla karaktärer i arken så delar vi med oss av en mindmap utifrån Voltas upplevelse av Arkens uppbyggnad. Ta den för vad den är:

Mutant MEGA – Session 10 – “Who Let the Dogs Out”
När inkräktaren anlänt väcks tankar om angränsande civilisationer och det sås split mellan bossarna. Jössus och Vara tar saken i egna händer och utrustar våra vänner för en expedition att ta reda på vilka de är. Samtidigt kanske det dessutom går få reda på vad det var som föll från himlen i natt? Men vem var det egentligen som släppte ut hundarna?

Titta på avsnittet på vår YouTubekanal:


Eller lyssna där du brukar ladda hem dina poddar, enligt länken nedan:

Mutant MEGA – Session 30 – Ladda Batterierna Rollspelsfamiljen

Ibland måste man bara ladda sina batterier.
  1. Mutant MEGA – Session 30 – Ladda Batterierna
  2. Mutant MEGA – Session 29 – Säkerhetskontroll
  3. Mutant MEGA – Session 28 – Böcker & Båtar
  4. Mutant MEGA – Session 27 – Slussar & Städare
  5. Mutant MEGA – Session 26 – Spänning och Syra

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x