Första titten – LOAD: League of Ancient Defenders

LOAD var en något kontroversiell kickstarter då mekanikerna (och ett tag regelboken) lånade friskt från Rum & Bones. Nu har det anlänt till många backers, och även om spelet kanske tycks lämna en del att önska så har Archon Games lyckats med något enastående när det gäller att sätta en ny standard i produktionsvärde för figurbaserade brädspel.

 

Figurkvaliteten i LOAD är bland det bästa som någonsin har skådats och Unicast-processen verkar vara en riktig homerun. Personligen finner jag samtidigt figurerna väldigt tråkiga rent designmässigt då de mest påminner den överdrivna karaktärsdesignen i World of Warcraft, men det har ju även det sin publik. Jag är spänd på att se vad lite kreativa designers kan åstadkomma med den här produktionstekniken.

När man öppnar lådan så blir man nästan gråtfärdig över de fantastiska insertsen för figurförvaring. Inte längre måste du spendera dyra pengar eller hårt jobb på att fixa förvaring åt dina målade dyrgripar – utgivaren har tänkt på det för en gångs skull! Det är inte perfekt och det hade varit trevligt med en större uppdelning av extrafacken för tokens, men i jämförelse med allt på marknaden så måste detta ses som en fantastisk innovation. Vi får hoppas att detta kan slå igenom och kanske få stora utgivare som Fantasy Flight Games att börja inse att spelare vill kunna förvara sina klenoder på ett enkelt och säkert sätt.

Prenumerera
Meddelande om
guest
0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x