Totally Reliable Delivery Service

Totally Reliable Delivery Service
37
Läsarbetyg1 Rösta
40
Positivt
chatt
roligt
Negativt
grafiken
svårt
styrningen
37

Ett familjevänligt spel för den som tycker om att leverera paket.

I Totally Reliable Delivery Service spelar ni postbärare som ska lämna paket till olika ställen i staden. Man plockar upp paket och får olika uppdrag som du ska leverera till kunden, det ena mer vansinnigt än det andra.

Mitt första intryck av spelet är att det ger ett barnsligt intryck, och det var ett ganska svårt spel att komma in i, särskilt på grund av dess kontroller. Ändå blev jag överraskad hur roligt spelet det var.

Även om styrningen till viss del påminner om Human fall flat så kan det knappast jämföras med något annat större spel. Utvecklarna We`re Five Games är inte kända sedan tidigare då de bara gjort Hammer Bomb (Google Play – 2016).
Trots spelets ganska simpla grafik så är genomförandet och spelglädje alltså ganska bra, vilket är huvudsaken.

Man kan köra fyra spelare lokalt (Local Co-op) om man vill och om man vill gå ett steg länge så kan man köra online. Jag tycker det var roligt att man kunde prata samtidigt som man samarbetar online men om man har spelat det några gånger så bli det upprepande. Totally Reliable Service passar väl för barn, även om vuxna som tycker om att leka kan köra det med. Det var några buggar i spelet och grafiken var väl enkel.

Värst var kanske att det var så svårstyrt, men som tur har spelet stöd för handkontroll vilket hjälper något. Det här spelet kommer på de flesta stora plattformar, men vi har testat det på PC.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x