Recension: The Maw – The Hideaway

Den här recensionen berör det andra kapitlet till tillägget The Maw för spelet Little Nightmare. Den här delen följer efter The Depths.

Då inget har förändrats gällande sådant som grafik, spelmekanismer eller den underbara ljudbilden finns min åsikt om detta i de två tidigare recensionerna, därför är även betygskriterierna för utseende oförändrat.  Jag hade dock inte samma svårigheter att navigera nu. Kanske är jag mer van, men jag tror det har att göra med att bandesignen var smidigare.

I den här andra delen, The Hidaway fortsätter vi att följa The Kid på hans väg genom skeppet The Maw. I det här kapitlet återvänder några kända figurer från orginalspelet, så som den långarmade Janitor och the Gnomes, de små tomtarna med vita hattar.
Inget känns direkt nytt, det är återigen mer av det gamla. Det är både positivt och negativt att se saker återkomma. Det är nog lite tråkigt att inte få en ny fiende att fly från samtidigt som det är trevligt att återse tomtarna.  Dessa används även till olika pussel vilket är en trevlig mekanism även om det vid något tilfälle blev lite frusterande när AIn inte riktigt verkade vilja samarbeta.

Historien har inte direkt gått så mycket längre heller. Vi har ännu inga nya svar, inga förklaringar till det som känns oklart sedan tidigare.  Jag tycker fortfarande om spelet för känslan det ger genom sin grafik och ljudbild. Så det gör inte jättemycket att det fortsätter som det gjort innan även om jag hade önskat mer.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x