Sacred 2

Vad sägs om ett MMO-spel för få spelare? Spelar du ändå bara med dina kompisar, så kanske detta är spelet för dig. Konceptet är smart, men ack så cyniskt.

Från början var det ju tänkt att de stora MMO-spelen efter hand skulle börja anamma fler och fler drag från solospelen. Här är det tvärtom. Men vad är egentligen fel med det?

Sacred 2 är som ett mikrokosmos av ett MMO, och lyckas ändå få till en rätt gigantisk spelvärld, där du kan bjuda in upp till 15 kompisar att delta i monsterslaktandet. Fast helt utan någon månadsavgift.

Sacred har tagit nytta av det stödjer färre spelare genom att hotta upp grafiken väsentligt jämfört med riktiga MMO. Vad det gäller användargränssnittet, handlingen och speldjupet, så påminner det dock mer om ett MMO än ett traditionellt enspelare-rollspel.

Miljön är en lite halvt nyskapad Fantasyvärld med små Steampunk-element insprängda mellan medeltidshusen. Rätt intressant spelvärld om det inte vore för att allt känns rätt tomt och handlingen lika medryckande som en svettig handflata, eller vilket MMO-spel som helst för den delen.

Så är ni sugna på lite glättig hack’n’slash i väntan på Diablo 3, så borde Sacred 2 vara givet.

Läsarbetyg0 Betygsätt
0
60
Glättig
Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x