Min första armé blev Dark Angels. Helt enkelt för att jag tyckte att chaosarmén som kom med Dark Vengeance var skitful. Kultister? PAH! Så det blev Space Marines, den lojalaste av dem alla. Men det blev gammalt snabbt även om jag verkligen gillade den oväntade vinsten i en tävling på Spelens Hus här i Malmö. Så jag bestämde mig för att byta. Jag hade köpt Necrons codex och även om det inte fanns så mycket enheter till dem, och att det är uppenbart att Games Workshop inte tänker göra mycket mera till dem så slog jag till.

Det började i höstas 2016. Jag köpte en Start Collecting!-box med Necrons. Hittade ett skönt färgschema jag gillade och tack vare en förkylning blev allt klart på fyra dagar. Sedan köpte jag på mig lite mera enheter. Funderade på vilken slags armé jag skulle samla. Hängde en hel del på 1d4chan och Battlescribe.

Men trots att jag nästan alltid gjorde något med min Necronarmé kändes det som om inget hände. Det blev inte fler enheter. Men så vaknade jag såhär den 3:e januari 2017 och inser att det börjar bli en armé av det hela. För att fira det hela tog jag lite nya kort på mina figurer. Det blir inte alltid bra. Men det är kul att försöka få ihop lite bilder på ens arme. Så här kommer så långt som jag kom med mina Necrons 2016.

Ett helt nytt år ligger framför mig, och närmast en tvådagars turnering på Spelens Hus med Malmö Figurspelsförening den 4:e februari. Jag har lite kvar att ordna med till den turneringen. Lite mer wraiths, tomb blades, warriors och en ghost ark. Och så lite Deathmarks såklart. Det mesta är på väg från Figurspel.se och Playoteket. Lite dåligt med tid. Men det ska gå vägen.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x