Att utöka sin armé, steg tre

Hurra! Idag kom försändelsen från figurspel.se. Deathmarks, Canoptek Wraits och Tomb Blades. Dessutom lite Vallejo-färger. Och det är egentligen just färgerna som gör att jag köper från någon annan än Playoteket. Playoteket kanske är några kronor dyrare men jag kan gå dit och prata med dem. Slänga iväg ett mess mitt i natten och ha en ny låda plast att hämta upp någon vecka senare. Dessutom kan de brädspel. Typ allt som spelkult recenserar går att hitta hos dem. Men nog beröm.

Jag har satt ihop mina wraiths, mina Deathmarks och nästan allt till mina Tomb blades. Ibland blir jag otålig mellan byggfasen och målafasen vilket gör att ibland ramlar saker av. Eller böjs som inte borde. För att slippa detta bygger och limmar jag. Sedan låter jag det stå. Ibland i flera veckor. Ibland till dagen efter. Hur det blir denna gången vet jag inte. Men nu är allt byggt*.

*) Well, jag har lite kvar att bygga till mina Tomb Blades… Men likt Karl Oskar tyar jag inte mer ikväll.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x