Snabbspelat och riktigt riktigt roligt med KeyForge Mass Mutation

KeyForge är ett tvåspelarkortspel med det unika inom samlarkortspel att du inte kan köpa till nya kort och inte heller ta bort kort.

Du köper en helt färdig, helt unik kortlek och börjar spela. Alla lekar är helt unika. varje spel blir snudd på unikt. Det är ett unikt kortspel rätt och slätt.

KeyForge växer och expanderar igen med Mass Mutation, vilket ger dig tillgång till miljarder på miljarder mer helt unika däck – däck med sina egna strategier och taktik som bara du verkligen kan behärska. Mass Mutation har en kortpool från föregående utgåvor av Key Forge på 422 kort och lägger nu till över 250 helt nya kort till dina däck, och med introduktionen av lite extra slumpade boosts gör varje däck än mer unikt. Du hittar konstiga nya versioner av bekanta karaktärer, massiva varelser som sträcker sig över mer än ett kort och den triumferande återkomsten från House Sanctum.

Som med tidigare uppsättningar av KeyForge finns det många sätt att delta i spelet. Om du redan spelar kan du enkelt plocka upp ett sortiment av Mass Mutation Archon Decks, var och en erbjuder ett redo att spela färdig kortlek. Eller, om du kommer in i spelet för första gången, innehåller Mass Mutation Deluxe Deck ett däck och tokens för en spelare, medan tvåspelars startpaketet innehåller två däck, pappersspelmattor och tokens för dig och din motståndare. Oavsett om du har spelat KeyForge sedan den första dagen, eller om det just nu fångar ditt öga, är Mass Mutation den perfekta tiden att komma igång. Det är mer balanserat och mer utvecklat än någonsin. Men också mer komplicerat än första utgåvan.

Vet du inte vad jag pratar om här så se videon och få en introduktion till spelet.

KeyForge Mass Mutation
Läsarbetyg1 Rösta
9
Positivt
Spännande
Varierande
Balanserat
Varje spel hittills har blivit så unikt att jag bara blir mer nyfiken på mer
Vackert
Negativt
Mytoset kring spelets historia är en bisats
Gillar du samla och sätta samman kort själv är detta spel ett enda stort -
Skulle nog gå förenkla något för nybörjare
90
Nästan perfekt
Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x