Armé- och listtankar del 3 Tomb Blades

Så jag håller på att bli klar med min armé till den kommande tvådagarsturneringen här i Malmö. Jag har fått lite frågor om vad det är för lista jag har tänkt att spela och här tänkte jag samla mina tankar kring vad jag har valt och varför. Grunden i min armé är såklart en Decurion med en Reclamation Legion. Även om jag fluffmässigt har skapat min egen dynasti (Hariasa) så bygger allt på Codex Necrons. Turneringen är ett tvådagar evenemang som är ITC, om än med lite förändringar. Som Necrons får jag 1600 poäng att leka med, och min armé ligger på 1595. I just detta blogginlägg tänkte jag presentera de sista enheterna i min reclamation legion – Tomb Blades!

Jag har förstått att inte alla gillar Tomb Blades. Men jag tycker att de är awesome. Snygga modeller och jag gillar tanken på en snabb enhet som dartar fram och tillbaka och som kan ta lite vad som helst på spelplanen. Visst det är inte de mest bepansrade av enheter och har inte vapen som plockar allt och alla. Men jag tror att de kan vara irriterande och långt ifrån värdelösa.

Jag har valt att ha mina Tomb Blades med Twin-linked Gauss Blasters för att jag gillar Gauss och jag vill vara rätt säker på att jag träffar det jag skjuter på. Jag har också valt att ha dem med Shieldvanes för att få lite extra rustning på dem. 3+ Armour Save gör dem lite mera hållbara. Sist, men absolut inte minst, har jag gett dem Nebuloscope. Ignore Cover! Göm er allt vad ni vill. Jinxa er hur mycket ni vill. Mina Gauss Blasters kommer att träffa er!

Jag har valt att ta med två enheter med Tomb Blades om tre Tomb Blades var. Kul att ha något snabbt att åka runt med. Får se om de är värda sina poäng :)

Prenumerera
Meddelande om
guest
0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x